fbpx

SPIA

Serviciile SPIA

În cei 8 ani de existență, SPIA și-a dezvoltat un portofoliu deloc de neglijat când vine vorba despre cazurile rezolvate, detaliu care a dus la stabilirea și definirea clară a serviciilor oferite în prezent.

În acest moment, SPIA are 24 de angajați și cel puțin 60 de colaboratori în toată țara, iar până la finalul anului va crește aceste cifre cu 15%. Agenția activează pe piața din România din 2012 și are la bază experiența fondatorului său, Marius Porceanu, care în trecut a colaborat inclusiv cu agenții de investigații private din Europa.

În cei 8 ani de existență, SPIA și-a dezvoltat un portofoliu deloc de neglijat când vine vorba despre cazurile rezolvate, detaliu care a dus la stabilirea și definirea clară a serviciilor pe care le oferă în prezent. Domeniile în care este specializată echipa SPIA variază de la investigații economico-financiare, până la investigații antifraudă sau investigații sub acoperire.

Echipa SPIA este specializată în industrii precum cea energetică, agricolă, asigurări sau imobiliară. Totodată, metodele de lucru și echipamentele respectă prevederile legale și standardele internaționale de calitate în domeniu. În ceea ce privește acest sergment, în dreptul SPIA se regăsesc implementate standardele ISO 9001 de management al calității, ISO 27001 pentru securitatea informaților și ISO 45001, adică managementul sănătății și al securității în muncă.

Serviciile pe care le cauți, dacă se întâmplă să fie foarte specifice, s-ar putea să nu le găsești neapărat pe lista de aici, dar asta nu înseamnă că nu le oferim. Prin natura materiei prime cu care lucrăm, investigația, valențele pe care le pot lua procesele de rezolvare a unui caz pot fi extrem de surprinzătoare. Astfel că, odată ce înțelegem speța, înțelegem și ce metodologie trebuie să-ți propunem astfel încât problema ta să primească o rezolvare corectă și cât mai rapidă cu putință.

Contactează-ne și află ce putem face pentru tine și compania ta.