fbpx

SPIA

Consultanță juridică de specialitate

Consultanță juridică de specialitate

La SPIA, facem lucrurile corect!

Integritatea este una dintre valorile noastre și o condiție necesară nu doar pentru echipă și modul în care ne desfășurăm activitatea, ci și pentru clienții noștri.

Spre exemplu, toate investigațiile se fac cu respectarea strictă a drepturilor și libertăților omului și a dispozițiilor legale în vigoare. Activitățile specifice de investigații nu culeg date sau informații despre viața privată, de familie sau alte detalii de intimitate ale persoanei sau familiei suspecților, și nu încalcă, nici nu interferează cu drepturile fundamentale ale acestora.

Respectarea cadrului legal este deosebit de importantă pentru noi nu doar în ceea ce privește metodologia de lucru în investigații, ci și din punct de vedere al întregii abordări juridice a cazului.

Acvila SPIA Romania

Colaborăm îndeaproape cu avocații clientului, pentru a ne asigura că obiectivele investigației sunt perfect aliniate cu celelalte proceduri legale în desfășurare.

Acvila SPIA Romania

Colaborăm, de asemenea, cu unele dintre cele mai reprezentative case de avocatură de la noi din țară și le oferim clienților SPIA acces la întreaga gamă de servicii juridice a partenerilor noștri, pentru a se proteja și din punct de vedere legal.

Procesul Nostru

Icon Acvila SPIA Romania

1. Înțelegerea contextului.

Odată pornită investigația, putem vorbi deja despre implicațiile legale care pot apărea după aflarea adevărului. Echipa noastră de specialiști este pregătită să te asiste, să facă echipă cu departamentul juridic al companiei tale sau să colaboreze cu echipa de avocați pe care o ai lângă tine. Dacă nu ai suport juridic, te putem pune în legătură cu una dintre casele de avocatură cu care noi am colaborat de-a lungul anilor și în parteneriat cu care am avut rezultate deosebite.

Icon Acvila SPIA Romania

2. Consultanță specifică.

În funcție de rezultatele investigației, specialiștii sau partenerii SPIA vor veni către tine cu cel puțin o propunere de abordare. Îți vor explica raționamentul în detaliu, îți vor răspunde la întrebări și se vor asigura că investigația și abordarea juridică sunt în concordanță. Suntem o echipă!

Icon Acvila SPIA Romania

3. Evaluare constantă.

Evaluăm constant modul în care evoluează speța atât din punct de vedere al investigațiilor în desfășurare cât și al demersurilor juridice. În funcție de ceea ce se întâmplă decidem  împreună dacă e cazul să ajustăm planul inițial sau nu, dacă avem nevoie de mai mult sau nu.

Icon Acvila SPIA Romania

4. Finalizarea cazului.

Finalizarea cu succes a cazului presupune ca în urma investigațiilor desfășurate să  identificăm și să obținem dovezile necesare, astfel încât avocații să aibă la dispoziție toate instrumentele necesare pentru a aborda speța și în plan juridic.

Întreabă-ne.