fbpx

SPIA

Despre SPIA

Liderul noii generații de investigatori privați din România, SPIA – Secret Private Investigations Agency, a fost fondată în 2012, în Bucureşti, pentru a oferi mediului autohton de business servicii tailor-made de investigații private, care să le garanteze companiilor acces la cele mai noi metode și tehnici investigative specifice.

Focusul exclusiv al SPIA pe mediul corporate, fără a deservi persoane fizice sau spețe domestice, a avut ca rezultat specializarea investigatorilor săi în industrii complexe. Cazurile cercetate devin din ce în ce mai complicate, pe măsură ce metodele de fraudare sunt descoperite de investigatori, apoi schimbate și perfecționate de către  persoanele sau grupurile ilicite.

Profesionalismul, încrederea, integritatea și discreția totală sunt valorile și, totodată, pilonii pe care SPIA este clădită. Fiecare, în parte, caracterizează modul nostru de a fi și, implicit, de a lucra.

SPIA România oferă o gamă largă de servicii de investigaţii, acoperind nevoi de business complexe, precum due diligence şi managementul riscului, servicii de investigaţii specifice în România şi chiar comunicare de criză.

Încrederea este liantul care ține laolaltă fiecare componentă a Secret Private Investigations Agency. De la clientul care ne încredințează cele mai sensibile și vulnerabile aspecte ale afacerii sale până la încrederea acestuia că, în urma investigațiilor, vom descoperi și îi vom spune adevărul; de la încrederea pe care investigatorii SPIA o au unul în celălalt atunci când sunt pe teren, sub acoperire, la încrederea pe care o avem în echipa noastră de peste 60 de angajați și colaboratori că va reuși să ducă investigația la bun sfârșit și să afle adevărul, ca de fiecare dată.

Profesionalismul și conduita investigatorilor reprezintă unul dintre principalele criterii de angajare, atunci când, în urma numeroaselor testări, sunt acceptați în echipa SPIA. Trainingurile și specializările în care investim constant au ca scop nu doar perfecționarea lor ca specialiști în domeniu, ci și aprofundarea modurilor în care limbajul, comportamentul, etica și reputația lor profesională pot fi îmbunătățite.

Discreția totală este fundamentul fără de care activitatea SPIA nu s-ar putea desfășura în cele mai bune și sigure condiții. Rolul discreției totale este nu doar să protejeze investigatorii și activitățile lor specifice, ci și desfășurarea activității clientului, a reputației sale și a relațiilor de business ale acestuia.

La SPIA, toate investigațiile respectă cu strictețe drepturile și libertățile omului și dispozițiile legale în vigoare. În plus, metodele noastre de lucru și echipamentele utilizate respectă standarde internaționale de calitate. Am implementat norme privind managementul calității (ISO 9001), securitatea informațiilor (ISO 27001) și managementul sănătății și al securității în muncă (ISO 45001).

Integritatea este o condiție necesară nu doar pentru echipa SPIA și modul în care ne desfășurăm activitatea, ci și pentru clienții noștri. Ne mândrim cu faptul că ne selectăm partenerii și alegem să lucrăm doar cu cei care au aceleași convingeri sănătoase ca și noi.

Misiunea noastră? Identificarea riscurilor imediate și a dovezilor de necontestat necesare companiilor, prin servicii personalizate de investigații, supraveghere privată și consiliere juridică de specialitate.

Viziunea SPIA, aceea de a fi prima alegere a companiilor din România care vor să își protejeze interesele prin aflarea adevărului, este nu doar un obiectiv de business, ci și o provocare profesională și personală pentru fiecare membru al echipei noastre.

Pentru noi, Îți spunem adevărul! este o promisiune pe care ne-o asumăm până la capăt, chiar dacă adevărul descoperit în urma investigațiilor SPIA poate crea disconfort.